Nahajate se tukaj

Novice

nedelja, 29. November 2020

Poslančev dnevnik tokrat o povišanju sredstev za program Erasmus+

Evropski poslanec dr. Milan Zver vsak mesec za spletno stran  Zavoda PIP v okviru projekta Skupajsmo.eu pripravi kratek zapis o najbolj pomembni temi meseca. Tokrat je svoje razmišljanje namenil povičanju finančnih sredstev za program Erasmus+

Dragi mladi, dragi prijatelji,

petek, 27. November 2020

Evropski poslanec dr. Milan Zver čestital slovenskemu filmskemu režiserju Mitji Okornu za njegov hollywoodski prvenec

Evropski poslanec dr. Milan Zver je na družbenem omrežju twitter čestital slovenskemu filmskemu režiserju Mitji Okornu za njegov hollywoodski prvenec. V čestitki je zapisal, da je Mitja Okorn dokazal svoj talent tudi s svojim predanim delom.

sreda, 25. November 2020

Dr. Milan Zver: Slovenski medijski prostor ni dovolj pluralen

Evropski poslanci so danes na plenarnem zasedanju govorili o domnevnem vmešavanju Madžarske v medije v Sloveniji in Severni Makedoniji.

petek, 20. November 2020

Dr. Milan Zver: Koronavirusna kriza je prinesla mnoge izzive in priložnosti v izobraževalnem sistemu

Evropski poslanec dr. Milan Zver se je v torek udeležil vsakoletnega dogodka UnILiON, mreže neformalnih pisarn oz. predstavništev univerz v Bruslju.

sreda, 18. November 2020

Evropski poslanec dr. Milan Zver: Verjamem, da bo glede svežnja za spoprijemanje s pandemijo prišlo do dogovora, ki bo sprejemljiv za vse

Madžarska in Poljska sta v ponedeljek dali veto na bistveni del svežnja za spoprijem Evrope s pandemijo novega koronavirusa, skupaj vrednega 1824 milijard evrov, saj se ne strinjata s pogojevanjem črpanja evropskih sredstev z vladavino prava.  

Strani