Nahajate se tukaj

Novice

torek, 29. November 2022

Dr. Milan Zver: Države bi morale več sredstev vlagati v vseživljenjsko učenje

Te dni v Bruslju poteka teden vseživljenjskega učenja (LLLWeek 2022), ki ga organizira organizacija Lifelong Learning Platform. Evropski poslanec dr. Milan Zver je pokrovitelj omenjenega dogodka.

petek, 25. November 2022

Vseživljenjsko učenje pomembno tudi za to, da ustvarimo dostopno in cvetočo Evropo

Evropski poslanec dr. Milan Zver vsak mesec za spletno stran Zavoda PIP v okviru projekta Skupajsmo.eu pripravi kratek zapis o najbolj zanimivi temi meseca. Tokratni Poslančev dnevnik namenja vseživljenjskemu učenju.

četrtek, 24. November 2022

Dr. Milan Zver: Evropsko leto mladih je več kot dobrodošla pobuda EU, a premalo odmevna

Leto 2022 je evropsko leto mladih, ki osvetljuje pomen evropske mladine za izgradnjo boljše prihodnosti – bolj zelene, bolj vključujoče in digitalne.

četrtek, 24. November 2022

Manfred Weber obsoja poskus političnega prevzema RTV s strani vladajoče koalicije

Evropski poslanci dr. Milan Zver (SDS/ELS), Romana Tomc (SDS/ELS) in Franc Bogovič (SLS/ELS) izražajo zadovoljstvo nad tem, da tudi Evropska ljudska stranka (ELS) obsoja poskus političnega prevzema RTV s strani vladajoče koalicije.

sreda, 23. November 2022

Dr. Milan Zver: Uspeli smo z resolucijo, kjer Rusijo prepoznavamo kot državo, ki izvaja državni terorizem

Evropski parlament je danes obravnaval resolucijo, ki jo je predlagal dr. Milan Zver  skupaj s še nekaterimi evropskimi kolegi in v kateri je predlagal, da se mora Rusija prepoznati kot država, ki izvaja državni terorizem.

Strani