Nahajate se tukaj

Novice

petek, 3. April 2020

Dr. Milan Zver: Pismo Donalda Tuska proti Madžarski v času krize s koronavirusom je zame osebno veliko razočaranje

Evropski poslanec dr. Milan Zver je za madžarski časopis Magyar Hirlap komentiral kritike predsednika Evropske ljudske stranke Donalda Tuska, uperjene proti madžarskemu premierju Viktorju Orbanu v zvezi z ukrepi Madžarske v boju proti koronavirusu.

petek, 3. April 2020

Dr. Milan Zver bo 30% svoje plače do konca epidemije s koronavirusom nakazoval v proračunski solidarnostni fond

Evropski poslanec dr. Milan Zver je prek družbenih omrežij danes sporočil, da bo do konca epidemije s koronavirusom 30% svoje plače nakazoval v proračunski solidarnostni fond.  

četrtek, 2. April 2020

Dr. Milan Zver o večstrankarskih volitvah leta 1990

V prihodnjih dneh se bomo spominjali tridesete obletnice prvih demokratičnih volitev po drugi svetovni vojni, na katerih je zmagala Demokratična opozicija Slovenije (DEMOS). 

V času koronavirusa EU več kot le birokratski aparat
četrtek, 26. Marec 2020

V času koronavirusa EU več kot le birokratski aparat

Evropska unija je v prvi fazi krize zaradi koronavirusa padla na testu. A vse ni tako črno. V drugi fazi se je EU postavila na noge.

četrtek, 19. Marec 2020

Evropski poslanec dr. Milan Zver o dolgotrajni oskrbi in črpanju evropskih sredstev

Evropski poslanec dr. Milan Zver se je odzval na javno pismo predsednice Društva Srebrna nit - Združenja za dostojno starost, v katerem pri društvu opozarjajo na eno izmed najbolj perečih problematik v Sloveniji in tudi v EU v zvezi s pomočjo pri črpanju EU sredstev in ohranjanju socialne države...

Strani