Nahajate se tukaj

Novice

sreda, 17. Julij 2019

Dr. Milan Zver: Evropa pripada Evropejcem

Evropski poslanec iz vrst SDS dr. Milan Zver je bil gost oddaje Odkrito na TV Slovenija 3, v kateri so spregovorili o različnih temah, povezanih z delovanjem Evropske unije in izzivih, ki čakajo poslance v novem sklicu Evropskega parlamenta.

četrtek, 4. Julij 2019

Dr. Milan Zver se je zavzel za izenačitev financiranja javnih in zasebnih šol

Štirje nekdanji ministri za izobraževanje dr. Milan Zver,  dr. Jure Zupan, dr. Žiga Turk in dr. Lovro Šturm so poslanke in poslanci pozvali, naj uresničijo odločbo ustavnega sodišča o 100% financiranju javnoveljavnih programov v zasebnih osnovnih šolah. 

sreda, 3. Julij 2019

Dr. Milan Zver na pohodu v spomin osamosvojitvene vojne

Evropski poslanec dr. Milan Zver se je 29. junija 2019 na povabilo odborov Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve Tržič in Kranj udeležil pohoda na stari Ljubelj v spomin na dogodke v času osamosvojitvene vojne leta 1991.

torek, 25. Junij 2019

Dr. Milan Zver ob Dnevu državnosti organiziral slovesnost v dvorani dr. Jožeta Pučnika

Dr. Milan Zver je v stavbi Evropskega parlamenta v Bruslju organiziral manjšo slovesnost v spomin na 25. junij 1991, ko sta bili sprejeti Deklaracija o neodvisnosti Slovenije in Temeljna ustavna listina o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije.

 

ponedeljek, 27. Maj 2019

Dr. Milan Zver: Iskrena hvala za vaše zaupanje in podporo!

Iskrena hvala vsem volivkam in volivcem, ki ste glasovali za skupno listo SDS+SLS in našemu zavezništvu namenili zmagovito podporo. 

Vaše zaupanje je dragoceno. Upravičili ga bomo z odgovornim delom v Evropskem parlamentu. 

Strani