Nahajate se tukaj

Novice

četrtek, 21. Oktober 2021

Dr. Milan Zver: V razpravi o Poljski ni zmagovalcev, poražena pa je evropska demokracija

Evropski poslanec dr. Milan Zver je podal kratek video komentar za medije o plenarnem zasedanju Evropskega parlamenta v Strasbourgu. Tokratno plenarno zasedanje je zaznamovala razprava o vladavini prava na Poljskem, ki je bila zelo razgreta.

petek, 15. Oktober 2021

Pogovori pod šotorom prijateljstva: slovenska kultura in slovenski jezik sta neločljivo povezana

Evropski poslanec dr. Milan Zver se je udeležil dogodka v sklopu srečanj z naslovom Pogovori pod šotorom prijateljstva, ki ga je v Slovenskem pastoralnem centru (SPC) v Bruslju organiziral župnik lokalne slovenske katoliške skupnosti, dr. Zvone Štrubelj.

sreda, 13. Oktober 2021

Milan Zver: Boj proti dopingu je pomemben del evropskih politik na področju športa

Evropski poslanec dr. Milan Zver je na parlamentarnem odboru CULT sodeloval v razpravi o boju proti dopingu, kjer je v začetku načrte Svetovne protidopinške organizacije (WADA) predstavil njen predsednik Witold Banka, nekdanji atlet in tudi nekdanji poljski minister za šport.

torek, 12. Oktober 2021

Dr. Milan Zver: Mladi zaslužijo, da bo leto 2022 njihovo leto

Evropski poslanec in podpredsednik odbora CULT dr. Milan Zver je na včerajšnji seji odbora razpravljal o predlogu, da se prihajajoče leto - 2022  razglasi za evropsko leto mladih.

petek, 8. Oktober 2021

Dr. Milan Zver: Na Brdu se je ponovno pokazalo, da je Slovenija dobro vidna na političnem zemljevidu Evrope

Evropski poslanec dr. Milan Zver je sodeloval v pogovoru za oddajo na Nova24TV, v kateri je bilo govora o aktualnih temah plenarnega zasedanja v Strasbourgu in dvodnevnem vrhu EU- Zahodni Balkan v Sloveniji na Brdu pri Kranju. Uvodno je dr.

Strani