Nahajate se tukaj

Novice

ponedeljek, 14. Oktober 2019

Dr. Milan Zver: Recept, vgrajen v Lizbonsko pogodbo, je treba braniti za vsako ceno, saj je z njim zagotovljena zaščita majhnih pri odločanju.

Evropski poslanec dr. Milan Zver se je danes udeležil posveta pri predsedniku republike, na katerem so gostje iz sveta politike, prava in zainteresirana javnost predstavili svoje poglede na prihodnost Evropske unije.

petek, 11. Oktober 2019

Dr. Milan Zver z mladimi o izobraževanju, zaposlovanju in politični participaciji

Evropski poslanec dr. Milan Zver je danes v Ljubljani v hiši EU skupaj s še nekaterimi evropskimi poslanci sodeloval v pogovoru s predstavniki mladinskih organizacij.

nedelja, 15. September 2019

Evropski poslanec dr. Milan Zver: Dr. Jože Pučnik je ikona slovenstva in prav je, da ohranjamo spomin nanj

V soboto, 14. septembra je v spomin na dr. Jožeta Pučnika potekal Pučnikov pohod na Boč, ki so ga skupaj z občinskim odborom SDS Rogaška Slatina soorganizirali Inštitut dr. Jožeta Pučnika ter pisarna evropskega poslanca dr. Milana Zvera. 

ponedeljek, 2. September 2019

Dr. Milan Zver: Na dvig rodnosti vplivata tudi vladna družinska in socialna politika

Evropski poslanec dr. Milan Zver se je udeležil že šestega, tradicionalnega družinskega dne.

petek, 23. Avgust 2019

Dr. Milan Zver na slovesnosti ob evropskem dnevu spomina na žrtve vseh totalitarnih in avtoritarnih režimov

Evropski poslanec dr. Milan Zver se je udeležil slovesnosti, ki jih je ob evropskem dnevu spomina na žrtve vseh totalitarnih in avtoritarnih režimov pripravil Študijski center za narodno spravo v sodelovanju z Vojaškim vikariatom Slovenske vojne in Stolno župnijo Ljubljana.

Strani