Nahajate se tukaj

Novice

sreda, 30. Oktober 2019

Stkane vezi so močnejše od smrti

V torek, 29. oktobra 2019, je v Frančiškanski cerkvi potekala pogrebna sveta maša, na kateri so se zbrani še zadnjič poklonili v slovo Davidu Tasiću, neutrudnemu borcu za svobodo, pravičnost in samostojno Slovenijo.

torek, 29. Oktober 2019

Dr. Milan Zver: Evropski parlament poziva slovensko vlado k spoštovanju Resolucije o pomenu evropskega zgodovinskega spomina

Dr. Milan Zver poziva k spoštovanju Resolucije o pomenu evropskega zgodovinskega spomina za prihodnost Evrope, saj Slovenija spada med države, kjer imamo težave z odkrito razpravo o preteklosti in z obsodbo komunizma kot totalitarnega režima. 

četrtek, 24. Oktober 2019

Dr. Milan Zver: EU naj podpre iransko demokratično opozicijo

Evropski poslanec dr. Milan Zver je včeraj v Strasbourgu sodeloval na konferenci, ki jo je organizirala medparlamentarna skupina Prijatelji svobodnega Irana (Friends of a Free Iran).

nedelja, 15. September 2019

Evropski poslanec dr. Milan Zver: Dr. Jože Pučnik je ikona slovenstva in prav je, da ohranjamo spomin nanj

V soboto, 14. septembra je v spomin na dr. Jožeta Pučnika potekal Pučnikov pohod na Boč, ki so ga skupaj z občinskim odborom SDS Rogaška Slatina soorganizirali Inštitut dr. Jožeta Pučnika ter pisarna evropskega poslanca dr. Milana Zvera. 

Strani