Nahajate se tukaj

Novice

petek, 24. Januar 2020

Dr. Milan Zver: Izvirna težava te vlade je, da od vsega začetka trpi zaradi prenizke legitimnosti

"Ne potrebujemo premierja, ki hodi na veselice in tam govori. Slovenija potrebuje menedžerja, ki bo usklajeval politike in jih spodbujal k razvoju," je v pogovoru za Tednik Demokracija med drugim dejal evropski poslanec dr. Milan Zver.

nedelja, 19. Januar 2020

Dr. Milan Zver: Evropski parlament je največji prijatelj mladih

Evropski poslanec dr. Milan Zver se je v Ljubljani udeležil zaključne nacionalne konference z mladimi, ki je potekala pod naslovom Vsi smo EU.

petek, 17. Januar 2020

Dr. Milan Zver: Na primeru Madžarske in Poljske evropske institucije zlorabljajo mehanizme prava in uveljavljajo dvojna merila

Dr. Milan Zver je sodeloval v oddaji Evropski utrip, kjer je spregovoril o aktualnih temah, kot je vprašanje resolucije o Madžarski in Poljski, potem o dogajanju na Bližnjem Vzhodu, pa tudi o prihodnosti Evropske unije.

četrtek, 16. Januar 2020

Dr. Milan Zver s študenti Pravne fakultete Univerze v Mariboru

Danes so na študijskem obisku študenti Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Glavna tema mojega pogovora z njimi je bil seveda program ErasmusPlus, pogovarjali pa smo se tudi o viziji nadaljnega razvoja EU, o zelenem podnebnem dogovoru in ostalih aktualnih temah.

sreda, 15. Januar 2020

Dr. Milan Zver: Evropske institucije na primeru Madžarske ves čas uporabljajo dvojna merila

Evropski parlament je danes razpravljal o primeru Madžarske v skladu s členom 7(1) Pogodbe o delovanju EU, torej o stanju vladavine prava.

Strani