Nahajate se tukaj

Novice

nedelja, 19. Januar 2020

Dr. Milan Zver: Evropski parlament je največji prijatelj mladih

Evropski poslanec dr. Milan Zver se je v Ljubljani udeležil zaključne nacionalne konference z mladimi, ki je potekala pod naslovom Vsi smo EU.

petek, 17. Januar 2020

Dr. Milan Zver: Na primeru Madžarske in Poljske evropske institucije zlorabljajo mehanizme prava in uveljavljajo dvojna merila

Dr. Milan Zver je sodeloval v oddaji Evropski utrip, kjer je spregovoril o aktualnih temah, kot je vprašanje resolucije o Madžarski in Poljski, potem o dogajanju na Bližnjem Vzhodu, pa tudi o prihodnosti Evropske unije.

četrtek, 16. Januar 2020

Dr. Milan Zver s študenti Pravne fakultete Univerze v Mariboru

Danes so na študijskem obisku študenti Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Glavna tema mojega pogovora z njimi je bil seveda program ErasmusPlus, pogovarjali pa smo se tudi o viziji nadaljnega razvoja EU, o zelenem podnebnem dogovoru in ostalih aktualnih temah.

sreda, 15. Januar 2020

Dr. Milan Zver: Evropske institucije na primeru Madžarske ves čas uporabljajo dvojna merila

Evropski parlament je danes razpravljal o primeru Madžarske v skladu s členom 7(1) Pogodbe o delovanju EU, torej o stanju vladavine prava.

torek, 14. Januar 2020

Dr. Milan Zver: EU naj redefinira svoj odnos do Irana

Evropski poslanec dr. Milan Zver je danes v Strasbourgu spregovoril o razmerah v Iraku in Iranu po nedavni zaostritvi dogajanj na Bližnjem Vzhodu, ki so zaznamovala pretekli teden.

Strani