Nahajate se tukaj

Novice

torek, 4. Julij 2017

Mladi avstrijski politik napoveduje spremembe

Evropski poslanec in vodja slovenske delegacije Evropske ljudske stranke v Evropskem parlament, dr. Milan Zver in dr. Andreja Valič Zver, članica IO SDS in predsednica Inštituta dr. Jožeta Pučnika, sta se v soboto, 1. julija 2017, udeležila kongresa Avstrijske ljudske stranke (ÖVP), v Linzu.

nedelja, 25. Junij 2017

Čestitke ob dnevu državnosti

Drage državljanke, cenjeni državljani! Bili smo močni, pogumni in samozavestni, ko smo si izborilo samostojno Slovenijo. Ali smo dosegli pričakovanja in izpolnili upe izpred šestindvajsetih let? Ne povsem. Zato moramo zrelo in odločno nadaljevati zastavljeno pot.

sreda, 21. Junij 2017

Odbor za Kulturo in izobraževanje z veliko večino sprejel poročilo dr. Zvera o prihodnosti evropskih izobraževalnih sistemov

Danes je Odbor za Kulturo in izobraževanje v Evropskem parlamentu z veliko večino sprejel poročilo vodje slovenske ELS delegacije v Evropskem parlamentu dr. Milana Zvera o nadaljnjem akademskem izobraževanju in izobraževanju na daljavo v okviru evropske strategije za vseživljenjsko učenje.

torek, 20. Junij 2017

Dr. Milan Zver se v mnenju za program Obzorje 2020 zavzema za interese slovenskih raziskovalcev

Evropski parlament je pretekli teden potrdil poročilo o oceni izvajanja evropskega okvirnega programa za raziskave in inovacije za obdobje 2014-2020 s proračunom v višini 80 milijard evrov. ELS pripravljalec mnenja, ki je bilo vključeno v končno poročilo o programu Obzorje 2020, je bil dr.

torek, 13. Junij 2017

Dr Milan Zver: "Erasmus+ je izkušnja, ki bi morala biti omogočena vsakemu študentu"

Evropski poslanec in stalni poročevalec za Erasmus+ dr. Milan Zver je danes, v Strasbourgu, sodeloval v razpravi o prihodnosti Erasmus+. Zbrane je nagovoril v imenu odbora CULT.

Strani