Nahajate se tukaj

Novice

nedelja, 17. Maj 2020

Dr. Milan Zver za STA: Koronavirus predstavlja izredno situacijo tudi za študente v Erasmus+ programu, na katero se je treba učinkovito odzvati

Pandemija covida-19 je spremenila tudi načrte 165.000 mladih, vključenih v program Erasmus+. Nekateri so se zaradi novega koronavirusa vrnili v domovino, drugi so ostali v kraju študija, večina jih nadaljuje študij na daljavo.

nedelja, 17. Maj 2020

[VIDEO] Dr. Milan Zver: Vlada Janeza Janše je v bitki s koronavirusom opravila fantastično delo

Evropski poslanec dr. Milan Zver je bil gost oddaje Tema dneva na Nova24TV. V oddaji je spregovoril o spopadu Slovenije z epidemijo koronavirusa, o napadih evropske levice na madžarsko vlado, o težavah, ki so jih zaradi epidemije koronavirusa imeli Erasmus+ študentje.

petek, 15. Maj 2020

Dr. Milan Zver: Tajvan se je uspešno spopadel s COVID-19, zato bi svoje izkušnje lahko delil tudi z ostalimi državami

Evropski poslanec dr. Milan Zver je skupaj s preko 100 evropskih poslancev podpisal pismo, s katerim ministre za zdravje držav članic EU poziva, naj podprejo sodelovanje Tajvana na prihajajočem srečanju Svetovne zdravstvene organizacije.

četrtek, 14. Maj 2020

Dr. Milan Zver: Samo skupaj lahko uresničimo in ohranimo ideje očetov Evrope o miru in sodelovanju med narodi

Evropski poslanci na današnji plenarni seji, ki poteka prek videokonference, obeležujejo tudi 70. obletnico za Evropsko unijo zgodovinsko izjemno pomembne Schumanove deklaracije. Francoski zunanji minister Robert Schuman je namreč 9.

sreda, 13. Maj 2020

Dr. Milan Zver – slovenski obraz evropskega parlamentarizma

Izšla je brošura "Slovenski obrazi evropskega parlamentarizma", v kateri je evropski poslanec dr. Milan Zver predstavil svoje delo in nekaj pogledov na najbolj aktualna vprašanja znotraj Evropske unije. Brošura je dosegljiva na predstavništvu Evropskega parlamenta v Sloveniji.

Strani