Na pobudo dr. Zvera so v EP stekli postopki za postavitev spominskega obeležja žrtvam komunističnega nasilja v Sloveniji

To bi lahko bil izraz zavezanosti EU k zaščiti človekovih pravic z obsodbo vseh oblik genocida. Več »
Naslednja »
Zanimivo
Kaj je to?

Dr. Milan Zver za mlade

Zaposlovanje mladih je prednostna naloga Evropskega parlamenta. Poleg finančne pomoči se za boljšo zaposljivost mladih v EU trudimo tudi z modernizacijo izobraževanja. Več »
Naslednja »
Zanimivo
Kaj je to?

Dr. Zver za kakovostna pripravništva in vajeništva mladih v Evropi

Dr. Milan Zver je v sodelovanju z Evropskim mladinskim forumom in podjetjem General Electric organiziral razpravo o praktičnih ukrepih za hitrejše zaposlovanje mladih v Evropi. Več »
Naslednja »
Zanimivo
Kaj je to?

Evropska geografska zaščita za izdelke, kot so ribniška suha roba ali idrijska čipka

Evropski parlament je v torek, 6. oktobra 2015, s 608 glasovi za, 43 proti in 43 vzdržanimi glasovi podprl razširitev sistema geografskih označb Evropske unije na nekmetijske izdelke. Več »
Naslednja »
Zanimivo
Kaj je to?

V boju proti radikalizaciji je najpomembnejše izobraževanje

Odbor za kulturo in izobraževanje v Evropskem parlamentu je v torek, 15. septembra 2015, izrazil podporo mnenju o preprečevanju radikalizacije in novačenja evropskih državljanov s strani terorističnih organizacij. Več »
Naslednja »
Zanimivo
Kaj je to?

Dr. Milan Zver prevzel funkcijo stalnega poročevalca za program Erasmus+

Evropski parlament je dr. Milanu Zveru dodelil funkcijo stalnega poročevalca za Erasmus+, enega najbolj prepoznavnih programov Evropske unije. Več »
Naslednja »
Zanimivo
Kaj je to?

Evropski parlament odobril milijardo evrov za zaposlovanje mladih v EU

Evropski parlament je v sredo, 29. aprila 2015, podprl povišanje evropskih sredstev vnaprejšnjega financiranja za zaposlovanje mladih iz 1% na 30%. Več »
Naslednja »
Zanimivo
Kaj je to?

Dr. Milan Zver: "Bolonjska reforma je ključ za zmanjšanje brezposelnosti med mladimi"

Evropski parlament je v torek, 28. aprila 2015, v Strasbourgu podprl poročilo o reformi evropskega visokega šolstva. Več »
Naslednja »
Zanimivo
Kaj je to?

Moje delo v Evropskem parlamentu v mandatu 2009-2014

Za Evropski parlament sem pripravil poročilo o mobilnosti mladih s podnaslovom: okvir za izboljšanje sistema splošnega in poklicnega izobraževanja v Evropi. Več »
Naslednja »
Zanimivo
Kaj je to?

Novice

Naslednja novica
Naslednja novica
Naslednja novica
Naslednja novica
Naslednja novica
sreda, 15. Maj 2019

Dr. Milan Zver na radiu Ognjišče: Zagotovili bomo varno Evropsko unijo

Evropski poslanec in nosilec liste SDS+ SLS dr. Milan Zver je v pogovoru za radio Ognjišče, kjer so se soočili nosilci različnih strank, spregovoril o različnih aktualnih temah, od ilegalnih migracij, do dosežkov v Evropskem parlamentu.  

ponedeljek, 13. Maj 2019

Dr. Milan Zver: Zavezništvo SDS+ SLS bo na evropskih volitvah zmagovito

Okoli 3000 članov in simpatizerjev SLS se je danes zbralo na tradicionalnem strankinem taboru v Krškem, ki je bil skoraj v celoti v znamenju bližajočih se volitev v Evropski parlament. Predsednik Marjan Podobnik je v svojem nagovoru zbrane pozval k prevzemu odgovornosti in glasovanju.

nedelja, 12. Maj 2019

Dr. Milan Zver: Obstaja močna povezava med terorizmom in ilegalnimi migracijami

Evropski poslanec in nosilec skupne liste SDS+SLS dr. Milan Zver je bil gost soočenja na Nova24TV, kjer so spregovorili o migracijah, brexitu, aktualnih vprašanjih Evropske unije, arbitraži, pa tudi o dosežkih v tem mandatu Evropskega parlamenta.

nedelja, 12. Maj 2019

Dr. Milan Zver na protestih v Črnomlju podprl Belokranjce, ki trpijo zaradi nezakonitih migracij

Nosilec skupne liste SDS+SLS dr. Milan Zver se je včeraj udeležil protestnega shoda v Črnomlju, ki ga je organizirala Civilna iniciativa proti migrantskemu centru v Beli krajini. Na protestu so ljudje vladi Marjana Šarca sporočili, naj zavaruje meje in zaščiti državljane.

sobota, 11. Maj 2019

Dr. Milan Zver: Zunanje meje je treba zapreti in zavarovati

Dr. Milan Zver je bil gost soočenja za evropske volitve na TV Slovenija 1, na katerem so spregovorili o migracijah, varnosti, arbitraži in obveznem cepljenju.

Preberite si odgovore na vprašanja, ki jih na pobudo državljanov Evropski komisiji zastavlja dr. Milan Zver.